torstai 17. marraskuuta 2016

MAAILMAN YMPÄRI: Bali

S: Kellekään ei varmaan ole yllätys, että Bali on yksi meidän kohteista. Se oli aivan itsestään selvä valinta eikä sitä sen enempää pohdittu. Bali vaan kuuluu tälläsille reissuille, ja onhan siellä nyt ainakin kerran elämässä pakko käydä.



Me ei mennä Balille riehumaan, vaan halutaan kokeilla surffaamista, joogailla ja höntsäillä. Harkinnassa on joku viikon surffikoulu, koska ei olla kumpikaan koskaan kyseistä lajia kokeilleet. Se olis tosi siistiä, kun oikeesti pääsis jyvälle surffaamisen saloihin ja samalla tutustuis uusiin, omanikäsiin tyyppeihin, joista osa saattas olla jopa jatkamassa omaa reissuaan samaan suuntaan kun me! Vähänkö olis parasta. Toisaalta ollaan vähän mietitty, että onkohan viikon surffaus vähän turhan hurjaa. Tylsää maksaa viikon koulusta jos kunto/kiinnostus/jaksaminen loppuu kahden päivän jälkeen. Tätä nyt kuitenkin harkitaan.

Sen lisäksi halutaan rentoutua ja joogailla. Mielikuvissa on tää perus rannalla aamuauringon noustessa horisontin takaa. Faktahan on se, että ei olla mitää joogaajia että kaunis mielikuva saattaa oikeesti sisältää vaan kirosanoja ja ähinää. Pakko sitä on silti kokeilla.



Luin jostain, että Balilla ois sellasia "hiljentymis"paikkoja. Paikkoja, joissa siis just joogaillaan sun muuta ja siellä ei saa puhua kun ehkä kuiskaamalla tiettyinä aikoina. Tää saattas olla tosi mielenkiintonen kokemus! Tosin ehkä mieluummin yksin matkustaes, koska näen ja kuulen jo mielessäni sen ku me kaks ollaan jossain hiljentymisrituaalis ja satutaan vilkaseen toisiimme ja purskahdetaan jäätävään räkänauruun. Ei oisi muille hiljentyjille kivaa sellanen.

Riisipelloilla on kans pakko käydä! Ja ihanihan pakko on huristella ees kerran skootterilla tai jollain. Tosin sillon meijät ryöstetään. Ollaan todettu tää jo faktaks. Jossain saarella Jenni halus kans käydä, mutta ei vielä tiedetä siitä mitään :D

Tämmöstä olisi mielessä näin alustavasti Balin suhteen. Saatiin juuri sopivasti Jekun synttäreiksi (onnea muru! <3) Kilroyn tarjous sähköpostiin ja nyt kyllä lähtee pyörät pyörimään! Tuleva viikonloppu tulee siis sisältään reissua, reissua ja reissua.

Kuvat: Pinterest

-Sofia

1 kommentti:

Kommentit piristäisivät päivääni :)