perjantai 11. marraskuuta 2016

MAAILMAN YMPÄRI: Vastauksia hakemassa

S: Tänään on se päivä, kun me toivottavasti saadaan vastauksia isoihin  kysymyksiin ja viisastutaan hurjasti. Ei paineita Kilroy, mutta kaks hyvin pihalla olevaa, mutta reissuun haluavaa tapausta odottaa teiltä paljon!

Vaikka mä tätä kirjotankin niin tiedän puhuvani täysin kummankin puolesta, kun sanon että jännittää. On aivan eri asia tänne julkisesti haaveilla reissusta, kun oikeesti pamahtaa meidän suunnitelman kans ammattilaisten luo, jotka on suunnitellu ja toteuttanu ties kui monta vastaavaa reissua.

Eniten pelottaa, et mikä tuomio on. Nauretaanko meidät pihalle vai onko suunnitelma ihan realistinen jopa? Onko meidän budjetti ihan tuulesta temmattu  (on, mut osuks oikeeseen)? Jos se ei riitäkään nii mistä loput rahat? Mitä jos jostain kohteesta pitää taas luopua? Mitä jos ne oikeesti totee et parempi että pysytte kotona :D

Iltapäivällähän tuo selviää. Kyl me mennään silti reissuun. Me tehään sellanen reissu mikä kyetään. Ei maailmanympärimatka tarkota sitä et on käytävä joka mantereella ja tehdä kaikkee superhurjaa. Pelkkä lähteminen on jo hurjaa. Tän päivän jälkeen kuitenkin niin moni asia varmistuu, et me aletaan teillekin sit paljastaa kohteita ja syitä niiden valintaan! Meil on tällä hetkellä sellanen karkee suunnitelma, mitä missäkin kohteessa halutaan tehdä. Joidenkin kohdalta tarkemmin ja jotkut on sitten kyllä ihan auki vielä. Tästä tää nyt kuitenkin virallisesti lähtee, pitäkää peukkuja!

2 kommenttia:

  1. Voi jee! Onnee matkaan, toivottavast saatte paljon apua sieltä :) Teil on hyvä asenne sen suhteen jos suunnitelmia pitää vähän muuttaa. Teille tulee huippureissu vaikka joutuisittekin karsimaan vielä jotaa, mut mul on ainakin peukut ja isovarpaat pystyssä ettette joutuis! :)
    Innolla ootan tulevii postauksia reissusta :)

    VastaaPoista

Kommentit piristäisivät päivääni :)