sunnuntai 6. elokuuta 2017

MAAILMAN YMPÄRI: Kuvia matkan varrelta

S: Kuvapläjäys olkaa hyvät. Ihan ekana nyt se kuva meidän liikkuvasta kodista.


Oli vähän kylmä eräänä aamupäivänä kun lähdettiin liikkeelle. Tiet oli kuitenkin sulia (vanhemmat älkää kauhistelko, me ollaan kyl varovaisia!)



Jenni bongas Blue Pools -kyltin tienvarressa ja tehtiinkin ekstempore pysähdys ja käppäiltiin katseleen sinistä vettä. Matkalla oli niin kiikkura silta, että jalat vapisi ja elämä vilisi silmissä.







Sit poikettiin katsoon vesiputousta eri stopilla. Kuvaajaa eli mua kiinnosti enempi kivet. Tolla pysähdyksellä meijän auton ovet alko temppuileen, mut väkivalta oli ratkasu ja yli puolen tunnin sähläämisen jälkeen päästiin jatkaan matkaa.


Fox Glacierilla mentiin meren rannalle katseleen auringonlaskua, joka laski pilviin, joten ei katseltu sitä loppuun asti. Tehtiin taas jotain hurjaa: ostettiin helikopteriajelu. Mentiin helikopterilla jäätikölle, hilluttiin siel hetki ja tultiin takas. Ei se kestänyt kuin 20 minuuttia, mutta oli silti kiva kokemus. Jäätikkö oli upea, mutta itse ainakin tykkäsin enemmän helikopterilla ajelusta ja maisemien katsomisesta. Olin kyllä kauhusta kankeana ja kaikki onnettomuudet pyöri mielessä, mutta silti se oli siistiä.








Käytiin Lake Mathesonilla pikkusella käppäilyllä. Metsässä oli outoja saniaispuita.



Tänään satoi aika paljon. Yritettiin ajaa Arthur's Passiin, mutta todettiin melkein perillä, ettei kyllä enää jatketa matkaa hurjien teiden takia. Siellä oli kamala silta ja Kea-lintuja autojen kimpussa.




Sellasta tänne kuuluu!

-Sofia

2 kommenttia:

  1. Ai että noi keat on kyllä mainioita murhureita! Mut ne kai ihan oikeesti voi repiä autoista renkaat rikki, että ei tietty kovin hauskoja vieraita ku autolla liikkuu :'D

    Ja on kyl komeita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo ne nokat kyl näytti siltä ettei ihan heti tee mieli tunkee sormiaan mihkään lähelle :D Kiitti! Täällä on vaikee saada kovin rumia kuvia aikaseks :D

      Poista

Kommentit piristäisivät päivääni :)