maanantai 28. elokuuta 2017

MAAILMAN YMPÄRI: Pikavisiitti Buenos Airesiin

S: Hola! Selvittiin 12 tunnin lentomatkasta suht iisisti nukkuen ja Hobitti-leffoja katsellen. Kunnon päätös Uudelle-Seelannille. Tultiin tänne Buenos Airesiin tosiaan eilen illalla (tätä aikavyöhykettä, en ees yritä ymmärtää miten siellä Suomessa mennään) ja lähetään pois jo ensi yönä. Pikavisiitti siis tosiaan.




Kropat ja pää ovat hieman ymmällään aikaerosta ja matkustamisesta, joten suosiolla päätettiin napata turistibussi alle ja huristella sillä kaupunkia ympäri. Voitte vaan kuvitella, kuinka iso kaupunki on kyseessä, kun bussin keskustakierros kestää yli kolme tuntia. Hypättiin kerran pois kyydistä La Bocassa, joka on tunnettu värikkäistä rakennuksistaan. Postauksen kuvat onkin sieltä. Vähän on harmaita kuvia, mutta ei anneta sen häiritä.

Täällä on aika erilaista, mihin ollaan nyt totuttu reissussa. Miehet katselee perään, hymyilee ja vinkkaa silmää. Kehutaan kauniiksi ja huudellaan. Ei oo kuitenkaan tullut turvaton olo, vaikka huomiota onkin saanut. Eri asia tietysti jos sama huomio tulisi yöllä tai yhtään lähemmässä kontaktissa, nyt on saanut olla sillain ihan rauhassa. Pari paikallista kuitenkin neuvoi pitämään rahoista ja koruista huolta, joten kyllä täällä varmasti varovainen pitää olla. Me lähdetään jo kohta tosiaan pois, joten ei oikein ehtinyt kunnolla itse tekemään tätä huomiota.




Seuraavaksi Peruun ja torstaina Machu Picchulle!

- Sofia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristäisivät päivääni :)