torstai 29. kesäkuuta 2017

MAAILMAN YMPÄRI: Puhelimen kätköistä

S: Kamera on ollut nyt vähän vähemmällä käytöllä niin tässäpä muutama nopeasti väsäämäni kollaasi puhelimen kuvista. Samalla tulee vähän kerrottua kuulumisia. Olettaen että saan tän julkastua, mun puhelimella on joku ongelma wifien kanssa. Hyvää olis ollakin ilman luuria, mutta joitain asioita pitäs kyetä tekemään, esim. googlaamaan nähtäviä juttuja. 


Jenni leikki meidän Canggun hotellin kattouima-altaalla / Löyty kiva puuseinä / Nää aurinkotuolit katolla oli kivoja. Ja tuli tarpeeseen, kun ei päästy hotellilta oikein poistumaan, mutta oli silti jotain tekemistä. / Pidin myös kattobaarin pinkeistä pyöreistä tynnyripenkeistä.

Maistu ruoka hyvälle, kun ei hetkeen ollut mitään kunnollista pystynyt syömään / Tässä osassa Canggua skootterit oli suht naarmuttomia / Maistettiin nyt niin pinnalla olevia smoothiebowleja ja njäh, ei jatkoon / Iltahämärissä taas katolla

 Nää säkkituolit ja valot oli vaan niin tunnelmallisia / Samoin aulan hillopurkkilamput / Jenni taas fiilistelee / Kaulani hieman kärtsäs ja koruista jäi rajat, jee

 Saavuimme tänään Gili Airille / Tää meri <3 / Varpaani ja meri / Ja vielä meri

Löydettiin heti tollanen kliseekeinu / Olin lukenut kauhujuttuja, että täällä on rannat täynnä muoviroskaa, mutta ei vielä ainakaan olla huomattu mitään merkittäviä roskakasoja. Onneksi. / Haluis kerätä simpukoita, muttei mitää järkee kantaa niitä rinkassa kahta kuukautta / Vähän laimee auringonlasku. Ainaki tohon aikaan ja tossa kohtaa. Lopetettiin tarkempi etsintä ja mentiin syömään.

- Sofia

2 kommenttia:

  1. Hahaa merikollaasi oli paras, naurahdin :-D Meri on varmasti paikan päällä vielä uskomattomamman näkönen kun näissä ihanissa kuvissa. Ihanaa että rannat on puhtaita roskasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ei ollutkaan mitään isompia tarinoita kerrottavana niistä kuvista :D joo noi värit on livenä paljon syvemmät, mut yllättävän hyvin kuitenki puhelimella saa kuvia! Toivon kans ettei mielikuva roskasuudesta muutu tänään, kun aiotaan polkee koko saari ympäri.

      Poista

Kommentit piristäisivät päivääni :)