torstai 15. kesäkuuta 2017

MAAILMAN YMPÄRI: TERVE!

S: MOI! Jennikin sanoo moi.


Täällä maataan Balilla surffimestan hotellihuoneessa hiestä märkänä ja jalat hiekassa. Nyt on kunnolla toimiva wifi käytössä, niin pystyy kirjotteleen ihan suoraan tänne Bloggeriin.

Me saavuttiin Balille eilen illalla ja hetkellisen epätoivon jälkeen löydettiin meidän taksikuski muiden miljoonien kylttiä heiluttelevien tyyppien seasta. Sen voin heti sanoa, että Balille tullessa kantsii kyllä vissiin hankkia etukäteen kyyti hotellille. Onneks meillä se kuulu pakettiin. En tiedä, mikä täällä on taksikulttuuri, mutta ainakin ne kuskit kaupitteli itseään kovin ahkerasti ja mainostivat olevansa luotettavia, mikä kyllä antaa heti sen olotilan, että kaikkea ja kaikkia pitäisi epäillä :D

Meidän matka Pekingistä tänne oli kyllä melkonen työmaa. Mentiin kentälle ihan liian aikasin, koska ei vaan yksinkertaisesti jaksettu enää kierrellä kaupungissa. Molemmat oli nukkunut monet yöt jo huonosti ja koko kaupunki alkoi vähän ehkä tympimään. Kentällä tuntien hengailun jälkeen selvisi, että meidän eka lento on myöhässä, joten meidän Kuala Lumpurin tunnin vaihto ei onnistu, vaan sinne tuli monen tunnin vaihto ja siitä syystä oltiin Balilla vasta illalla yli kuusi tuntia myöhempään mitä piti. Ei oltu nukuttu yli 24 tuntiin kunnolla. Ei syöty eikä juotu ja Balilla huomattiin, että lähikauppa oli jo kiinni. Aika heikkoina mentiin sitten unille ja herätys soi 6:30 aamupalalle. Kyllä tämä tästä!



Me ollaan Mojosurfin campilla. Tähän kuuluu aamupäivällä yks parin tunnin surffikeikka ja sitte voi hengailla miten lystää. Tänään oltiin ekaa kertaa kokeilemassa surffaamista ja se oli ihan hauskaa! Pelotti ja vaikeaa siitä teki vielä sekin, että oli tosiaan kamala väsy ja heikohko olo vielä matkustamisesta. Suolavesi poltti silmiä ja kurkkua, mutta se onnentunne kun edes joten kuten pääsi vähän nousemaan laudan päällä! Aluksi tuntui siltä, ettei siitä mitään tule, mutta hyvä ohjaaja sai aikaseksi sen, että uskallus yrittää parani. Huomenna hieman virkeämpänä toivottovasti sujuu vielä paremmmin! Ja jaksaa kauemmin, nyt mentiin lepäilemään suht aikasin.

Illan plääninä oli kai tilata porukalla jotain pizzaa ja hengailla. Nyt lepäillään ja yritetään käsittää tätä kuumuutta :D Ainiin, meidän suihkun seinässä on ikkuna suoraan sängylle. Meillä on selkeät säännöt, että toinen istuu sängyllä selkä siihen suuntaan, jotta toinen sais suihkia menemään rauhassa.

Pekingistä on tulossa kyllä postauksia, mutta nyt hieman jälkijunassa! Ja kun saadaan kameran kuvat koneelle. Siellä tosiaan oli wifi hieman vaihtelevasti toimiva ja Blogger kielletty eikä sitten viitsitty hankkia mitään erillisiä ohjelmia tietokoneeseen, koska se wifi tosiaan ei aina oikein toiminut.

Nyt ei tuu tätä juttua enempää kun aivot on ihan tukossa.

Elossa ollaan! Enemmän juttua snäpeissä jennijuuliahau ja sossupossu  sekä instassa jennijuuliahau ja ssofiakristiinaa.

-Sofia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristäisivät päivääni :)